MURHAMYSTEERI

Järjestämme yhdessä Tamperelaisen Tuoni Studioiden kanssa murhamysteeri-illallisia. Pirunnyrkki on Tuoni Studioiden 10-vuotisen taipaleen juhlamurhamysteeri, jossa vieraat pääsevät selvittämään sarjamurhaajan identiteettiä tutustumalla todisteisiin ja tapausta tutkiviin rikosetsivään ja toimittajaan. Murhamysteerissä sinä pääset profiloimaan sarjamurhaajaa ja imeydyt osaksi tarinaa, jonka päätteeksi sarjamurhaaja löydetään ja uhri pelastetaan – tai sitten ei. Kaikki on sinusta kiinni.

MURHAMYSTEERI-ILLALLINEN 4.10.2019 KLO 18.00

74 € / henkilö, sisältäen ohjelman ja illallisen

PIRUNNYRKKI

-Kuusi säettä kuolemasta

Kun lehtien otsikoissa kerrottiin Kullervoksi nimetyn sarjamurhaajan jääneen kiinni, uskoivat monet voivansa nukkua yönsä taas hyvin. Ravintolassa Kullervo ja hänen uhrinsa ovat tuoreeltaan vielä pöytäseurueiden puheenaihe, mutta kiinnijäämisen myötä pelko on muuttunut makaaberiksi uteliaisuudeksi. Tunnelma kuitenkin jännittyy yllättäen, kun huolestunut rikosetsivä saapuu ravintolaan etsimään vihjettä Kullervon viimeisimmästä uhrista. Rikosetsivän hännillä saapuva toimittaja vahvistaa kaikkien epäilyksen – oikea Kullervo on vielä vapaalla jalalla. Sarjamurhaajan viimeisin uhri on vielä pelastettavissa, mutta aika on käymässä vähiin ja Kullervon henkilöllisyys pitää selvittää tässä ja nyt.

MENU

Vihersalaattia (L,G)

Pähkinäinen salaatti lehtikaalista ja parmesaanista (L,G)

Silliä, kananmunaa sekä Neilikan pikkelöityjä punajuuria ja suolakurkkuja (L,G)

Graavilohta ja tillis-sinappikastiketta (L,G)

***

Yrttimarinoitua ja avotulella grillattua kananrintaa (L,G)

Grillattua Lehtokummun tilan vihreää Hokkaidokurpitsaa (L,G)

Tilliperunoita (L,G)

***

Neilikan pehmeää suklaakakkua ja marja-aroniavaahtoa (L,G)

Turkinpippuri- ja suklaamarenkeja (L,G)

Kahvi / haudutettu tee / Neilikan marjamehu

Huomioimme erikseen vegaani- tai kasvisruokavalion. Ilmoitathan siitä etukäteen.

Varaathan pöytäsi etukäteen sähköpostitse info@ravintolaneilikka.fi tai puhelimitse 020 735 0180. Paikkoja on rajoitetusti.

OTA YHTEYTTÄ JA TIEDUSTELE LISÄÄ

020 735 0180 | info@ravintolaneilikka.fi