DUO ULLA MARIA & EERO

ULLA MARIA JA EERO, laulu ja kitara

Ulla Marialla ja Eerolla on pitkä ja monipuolinen laulajan ja muusikon tausta yli 25 vuoden ajalta. He ovat esiintyneet eri puolilla Suomea niin pienissä kuin suurissakin tilaisuuksissa, yksityistilaisuuksista Finlandiatalolle. Lauluduo on käynyt esiintymässä myös ulkomailla. Yhdessä he ovat esiintyneet 19 vuotta.

Ulla Maria Linjama on opiskellut eri laulutyylejä klassisesta jazziin. Omimmillaan hän on laulelmien ja sisältörikkaiden tekstien tulkitsijana. “Tulkinta ja yhteys yleisöön ovat musiikissa kaikkein tärkeintä. Laulussa pitää kuulua ihmiskunnan ensimmäinen huuto ja suudelma, kuten flamencolaulajat usein kertovat. Olen aina sanonut olevani liskolaulaja. Laulun on upottava todella syvälle ihmisen limbiseen järjestelmään, hän naurahtaa..” Lue koko haastattelu osoitteessa:

https://www.aamuposti.fi/artikkeli/745318-tummaa-tulta-duo-tulkitsee-slaavilaista-musiikkia-hyvinkaalla?fbclid=IwAR3ze01yiPD65zGOLC6LiCWk2fa1r6YduPL9p4-yHLdIepjWQhWvVbcZZRI

Konsertissa Ulla Marian herkkä ja vahva ääni saa taustalleen Eeron (alias Nikolai Bladin) polveilevat ja ryöpsähtelevät kitarasäestykset.

Parhaillaan pariskunta valmistelee kolmatta duolevyään. Sille tulee mm. Lasse Mårtensonin, Theodorakiksen, Violeta Parran ja Merikannon lauluja.

Iskelmäradiossa YLEn Radio Suomessa Kalevi Pollari sanoi Ulla Marian ja Nikolain tangolevystä 2007:

Pari on jo useamman levyn tehnyt ja nyt tuli täysosuma. Niukat sovitukset ja eleetön tulkinta istuvat erinomaisesti monien rakastamiin Unto Monos –klassikoihin ja muihin tuttuihin lauluihin.”

Ulla Maria ääninäytteet Soundcloudissa:

https://soundcloud.com/luomatuotanto

Facebook:

https://www.facebook.com/ullamariajaeero

MUSIIKKI-ILLAT

Ystävän laulu 14.2.2023 klo 18.30

 

Liput esityksiin ovelta 10 €

Väliajalla voi ostaa kahvia, makeita ja suolaisia cocktail-paloja sekä kuohuviiniä.

Varaathan paikkasi etukäteen puhelimitse 020 735 0180 tai sähköpostitse myynti@ravintolaneilikka.fi

Paikkoja on rajoitettu määrä.

OTA YHTEYTTÄ JA TIEDUSTELE LISÄÄ

020 735 0180 | info@ravintolaneilikka.fi